Koelkastbox

23. jun, 2018

Koelkastbox ingericht

De koelkast is aan aan te sluiten op 12 volt en 220 volt. De box is daarvoor aangepast met koelsleuven en een uitsparing voor de stroomaansluiting.

uitsparing voor stroomtoevoer en ventilatie

Bedboxen gemaakt

23. jun, 2018

twee boxen ingericht als bedbox.

Van de negen boxen die met elkaar het camperinterieur vormen zijn er twee ingericht als bedbox. De matrassen zijn op maat gemaakt en hebben een lengte van 1.80 meter en zijn 60 centimeter breed.

Bedboxen ingericht.

Zijruit en glaslookpanels

10. jun, 2017

Meer uitzicht op fietsers.

Vandaag heb ik een rechter zijruit laten plaatsen om achterop komende fietsers beter te kunnen zien. Om er een mooi geheel van te maken heb ik rondom glaslookpanelen laten aanbrengen. Onder het paneel rechtsachter heb ik een ventilatiegat aan laten brengen. Onzichtbaar en toch voldoende frisse lucht tijdens het slapen. De ruiten van de achterdeuren zijn van een donkere folie voorzien waardoor het niet mogelijk is naar binnen te kijken en zicht te hebben op het camperinterieur.

Het wrappen van het dak

30. mei, 2017

Zwart dak

Om de voorruit optisch iets te verlengen en de grote blauwe vlakken iets te breken.

Euronormkratten bezorgd

19. mei, 2017

Het inrichten van het campergedeelte kan beginnen

Vandaag zijn de euronormkratten bezorgd. Negen stuks van 60 x 40 x 42,5 cm en 4 stuks van 32 x 20 x 12,5 cm. Alle kratten zijn voorzien van scharnierdeksels met snapsloten.

14. apr, 2017

Auto afgehaald bij VKV

Verstopt onder een rode doek staat de auto keurig klaar om opgehaald te worden. Hij is prachtig en ziet er nog mooier uit dan verwacht.

Prima dienstverlening en service bij VKV. Daarna de eerste voorzichtige kilometers in een EV.

De komende weken een paar toevoegingen laten uitvoeren door gespecialiseerde bedrijven.

Uiterlijk verschillen met de foto van 10 maart: LM velgen, RVS sidebars, bumpers gespoten in carroseriekleur, Zero Emission stickers op de flanken en windvangers boven portierramen.

Geheel onopvallend verstopt!

Het laatste nieuws

10. mrt, 2017

Auto afgeleverd bij VKV Nissan Rotterdam

Auto staat bij de dealer om gereed gemaakt te worden voor aflevering. Nu nog volop in het plastic ter bescherming tijdens het transport. Bij aflevering zal hij er flink anders uit komen te zien.